hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Rólunk

 Ismerd meg a történetünket!


Vajda Alexandra vagyok, az Intense Media alapítója. 2014 óta foglalkozom online marketinggel. A közgazdász tanulmányaim mellett kezdtem el online marketinget tanulni a Kürt Akadémián, ahol a hazai szakma legjobbjaitól tanulhattam.  Ezt követően egy KKV-kra szakosodott Premier Google Partner ügynökséghez kerültem, ahol lehetőségem volt átültetni a gyakorlatba is a megszerzett tudást. Kis és közepes méretű cégeknek segítettem eligazodni elsősorban az AdWords és Facebook hirdetések világában, honlap és landing oldalak struktúrájának kialakításában és úgy általában online marketing területelen.

Amikor már úgy éreztem, megérett a váltás,  egy nemzetközi, performance retargeting kampányokra szakosodott cégnél folytattam a fejlődést. Itt lehetőségem volt nagyobb magyar és kelet-közép-európai e-kereskedelmi oldalak kampányait menedzselni és ezáltal megtanulni, amit csak lehet a performance marketingről. Mindeközben saját ügyfélköröm szépen bővült. Ajánlások útján egy idő után több megkeresésem lett, mint amennyit egyedül el bírtam vállalni. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy saját ügynökséget szeretnék. Egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol a kisebb vállalkozások is megkapják a kellő figyelmet és szakmai segítséget a növekedésükhöz.


 

Dolgozhattam nagyobb és kisebb cégekkel egyaránt, így mindkét oldal igényeit volt szerencsém feltérképezni. A megszerzett tapasztalatokból hoztam létre az Intense Mediát, ahol a szakmai profizmus, személyesebb ügyfélkapcsolat és a szakmai iránti alázat képviselik a legfőbb értékeket.

 

 

Hogyan tovább?


Az ügynökség már megszületett, de még az út elején járunk. Az Intense Media egyik fő célkitűzése, hogy teljes körűen ki tudja szolgálni partnereit. Így jelenleg is azon dolgozunk, hogy szolgáltatásaink minél komplexebbek lehessenek, és az online marketing egyre több területén tudjuk támogatni ügyfeleinket. 

Vajda Alexandra - Intense Media

Vajda Alexandra

alapító, online marketing szakértő

      

hunor6.png

Szász Hunor

senior PPC kampánymenedzser

          

viktor-indoor-portre2-net-1.jpg

Stadtmüller Viktor

tartalom közösségi média

          

indoor-zsofi-01-net.jpgTímár Zsófia

grafika & webdesignSzeretnél velünk dolgozni? Lépj velünk kapcsolatba ajánlatkérő formunkon keresztül! 

 


Több mint
0
millió Ft eredményes hirdetési költés kezelés
Több mint
0
sikeresen lebonyolított kampány
Több mint
0
ezer végrehajtott konverzió
Legalább
0
lefőzött kávé :)
Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink