hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Instagram hirdetések

Meséld el történeted már 2,2 millió magyar felhasználónak  Instagram hirdetésekkel!

Az Instagram a közel 2,2 milliós aktív magyar táborával az egyik legnépszerűbb közösségi média platformmá nőtte ki magát. Jelenleg még kevesebb regisztrált felhasználóval rendelkezik, mint a Facebook, mégis a hazai populáció 22%-ának elérését teszi lehetővé. A mobil központú vizuális közösségi oldal főként a fiatalabb generáció elérése kínál hatékony megoldásokat. Üzleti potenciálja megkérdőjelezhetetlen, hiba lenne figyelmen kívül hagyni és nem beépíteni a marketing eszköztárunkba.

Az izgalmas hirdetési elhelyezések és vizuális tartalmak, üzenetek kombinációjával kiegészíthetjük online stratégiánkat. Használatával egy sokkal személyesebb és vizuálisabb, márka- és termékközpontú platformon kommunikálhatunk a célcsoportunkkal.

 

 Ugrás az ajánlathoz


Tudtad, hogy a magyar Instagram felhasználók több mint fele követ márkákat?

Az Instagram kiváló eszköz márkaépítésre és a rajongóiddal való kapcsolattartásra is. Betekintést nyújthatsz a “színfalak” mögé, amitől a márkád szerethetővé válik, és a képviselt értékeidet  könnyedén, gördülékeny és cseppet sem erőltetett módon közvetítheted impozáns vizuális tartalmak formájában.

A márkaépítésen és kapcsolattartáson kívül az értékesítési folyamatokat is rendkívül hatékony módon tudják támogatni az Instagram hirdetések. Azonban mint minden online eszköznél, itt is igaz, hogy a megfelelő stratégiai folyamatok használata nélkül a hirdetések eredményessége messze elmaradhat a elvárt szinttől.  Sokan tervezés és megfelelő kreatívok nélkül vágnak bele, majd csalódottan arra a téves következtetésre jutnak, hogy az Instagram nem nekik való. Pedig “csak” egy alapos tervezésre és helyes kivitelezésre lett volna szükségük.

Természetesen, ha még új vagy ezen a területen könnyen fejtörést okozhat, hogyan is kell jól csinálni. Mi ebben szeretnénk neked segíteni. A közel 600-féle célzási lehetőség és a különböző hirdetési típusok használata mellett kulcsszerepük van az egyéni célközönségeknek. Ha nem használsz remarketinglistákat, hasonló közönségeket, saját adatbázist, akkor nem beszélhetünk hatékony Instagram kampányokról.

A mi tapasztalt csapatunk Instagram hirdetéseid megtervezésében és hatékony menedzselésében szeretne a segítségedre lenni!

Ha korlátozott hirdetési büdzsé áll a rendelkezésedre, minden bizonnyal szeretnéd optimálisan felhasználni és célcsoportod elérésére fordítani. Miért tennéd kockára, ha biztosra is mehetsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj kötelezettség mentes ajánlatot!


Miért érdemes mellettünk döntened?

Ha hirdetéseidet egy profi, megbízható és lelkiismeretes csapatra szeretnéd bízni, ahol az eredményesség mellett a jó ügyfélkapcsolat is prioritást élvez,  az Intense Media a megfelelő választás. 10 további indok, miért érdemes minket választanod:

 • Nincs kockázat
  Google Partner ügynökség vagyunk, emellett minden munkatársunk rendelkezik a szükséges vizsgákkal és minősítésekkel.

 • Dedikált kapcsolattartó
  Problémás kérdésekben mindig lesz kihez fordulnod telefonon és emailben is.

 • 100% pénzvisszafizetési garancia 14 napig
  Ha az első két hétben bármikor úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a munkánkkal, visszafizetjük az első havidíj árát.

 • 0 Ft kampánybeállítási díj
  Nálunk nincs kampánybeállítási felár az első hónapban. A hosszútávú megbízásokban hiszünk.

 • Transzparencia
  A közös munka során végig látni fogod, hogy mikor min dolgozunk. Minden hónap végén átbeszéljük az eredményeket és a következő időszak terveit.

 • Személyesebb ügyfélkapcsolat
  Nálunk nem fogod azt érezni, hogy egy vagy a sok közül. Bármikor szívesen látunk egy finom kávéval egybekötött megbeszélésre.

 • Őszinteség
  Csak olyan szolgáltatásokat fogunk javasolni, amiről tényleg úgy gondoljuk, hogy szükséged van rá. Nem fogunk rábeszélni felesleges dolgokra.  Az elégedettséged közös érdek.

 • Rugalmasság
  Az ügyfélkérésekre 24 órán belül válaszolunk, és átlagosan 48 órán belül teljesítjük is a kérést. Elérhetőek vagyunk, amikor szükség van ránk.

 • Személyre szabott ajánlat
  Bárhol is tartson a vállalkozásod, nagy valószínűséggel tudunk neked valamilyen megoldást ajánlani. Alkalmazkodunk az induló vállalkozások és a nagyobb cégek igényeihez is.

 • Folyamatos továbbképzések
  Ügyfeleink edukálása mellett sok időt és energiát fordítunk saját magunk képzésére is, hogy mindig naprakészek legyünk az aktuális trendeket illetően. 

 

Ugrás az ajánlathozHogyan dolgozunk? 

Amennyiben mellettünk döntesz, ezeken a főbb lépéseken megyünk veled végig az első beszélgetéstől a hirdetéseid kezeléséig: 

Igények, lehetőségek feltérképezése: Először beszélgetünk. Már mielőtt ajánlatot küldünk, szeretnénk tisztán látni az elképzeléseidet.  Szeretnénk minél többet megtudni a projektedről: mit, miért és hogyan csinálsz, mi a helyzet a konkurenciával, mik a jövőbeli terveid, milyen hosszú távban gondolkozol. Ez alapján már el tudjuk dönteni, hogy a lehetőségeidhez mérten milyen megoldást javasolunk és elkészítjük számodra ajánlatunkat a legalkalmasabbnak vélt eszköz(ök)re és időtávra vonatkozóan.

Első konzultáció: Még többet beszélgetünk, már részletesebben a projektről, a honlapról és az elvárásaidról. Alaposan átvesszük a szükséges lépéseket a hirdetések indulásáig. Hogy megkönnyítsük a dolgod, kapsz tőlünk egy összefoglalót és egy checklistet is, ami a felkészülési időszakban a segítségedre lesz.

Tervezési szakasz: Megalkotjuk a stratégiát a hirdetésekhez. Úgy gondoljuk, ma már nem elég egyszerűen jelen lenni. Ha a hirdetések és eszközök nincsenek stratégiába és folyamatokba rendezve, akkor egy leszel a sok hirdető közül. Ha a megfelelő pillanatban szeretnéd elérni a megfelelő felhasználókat odaillő üzenetekkel, akkor ehhez elengedhetetlen a tervezés.

Kezelési szakasz: A hirdetések indításától kezeljük, frissítjük és optimalizáljuk kampányaidat. Tartjuk veled a kapcsolatot, kérdezünk és érdeklődünk. A fiókot tekintve tesztelünk, gondolkodunk és újragondolunk. Tudnod kell, hogy ez egy hosszútávú folyamat. Ahhoz, hogy egyértelműen ki tudjunk zárni egy irányt, megfelelő mennyiségű adatra van szükségünk - ami többek között a költségkereted függvénye is. Ez minél magasabb, annál hamarabb gyűlnek össze az adatok és rajzolódik ki értelmezhető trend, amire építkezhetünk. Mindig jön egy új irány, funkció, hirdetési típus, és a felhasználói viselkedés is időről időre változik. Bárhogy is legyen, mi mindig naprakészen tartjuk a kampányaidat igazodva az aktuális trendekhez.

 

Készen állsz megtenni a következő lépést? Kérj ajánlatot minden kötelezettség nélkül és indulj el a profi Instagram hirdetéseid felé vezető úton!
Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink