Tanácsadás

Akár marketing stratégiai vagy technikai, analitikai kérdéseid lennének, állunk rendelkezésedre. Együtt felderítjük, hol akadtál el és mindenre megtaláljuk a megfelelő megoldást!

Dolgozzunk együtt
görgess le

Tudj meg többet tanácsadás szolgáltatásunkról Tanácsadás

Marketing tanácsadás szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik marketing stratégiai vagy akár technikai, analitikai kérdésekben szorulnak támogatásra.

Ha még nem hirdetsz de szeretnél képbe kerülni a lehetőségeiddel, hol, milyen platformokon és milyen költéssel lenne érdemes belevágnod

Ha már hirdetsz de szeretnéd, ha egy szakértő tanácsokkal, javaslatokkal látna el, hogy jobb eredményeket realizálhass kampányaiddal

Ha elakadtál valahol és nem találod a megoldást egy adott problémára.

A konzultációk teljesen személyre szabottak, így egészen konkrét kérdésekkel és problémákkal is bátran fordulhatsz hozzánk.

Nádor Balázs, ügyvezető igazgató
EFEB Felnőttoktatási Központ Kft.
Pontosan arra a Google Adwords tréningre volt szükségünk, amit Alexandra tartott a csapatunk számára. Nagyon hasznosnak tartottuk, érthető formában adott hatékony javaslatokat kampányaink optimalizásához.
Nádor Balázs, ügyvezető igazgató

Felkeltettük az érdeklődésedet?

A konzultációk helyszíne XIII. kerületi, Pozsonyi úti irodánk, ahol egy előre egyeztetett időpontban felkészülten és szeretettel várunk! :)

Konzultációs óradíj: 25.000 Ft + Áfa
Beszéljenek helyettünk az eredményeink Eredményeink
Az alapítóról Ismerd meg történetünket

Vajda Alexandra vagyok és 2014 óta foglalkozom online marketinggel. 2018 januárjában alapítottam meg az Intense Mediat azzal a céllal, hogy korábbi tapasztalataim mentén egy olyan ügynökséget hozzak létre, ahol mind a szakmai profizmus mind az ügyfélélmény egyszerre, egymás mellett élvezhessen magas prioritást.

Ha 3 jellemzőt kellene kiemelnem saját magammal kapcsolatban, a következők lennének: kitartás, alázat és kemény munka. Az Intense Mediat ezek mentén az alappillérek mentén alapítottam és formálom a mai napig.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Ha egy olyan partnert keresel online jelenléted menedzseléséhez, akiben 100%-ban megbízhatsz szakmailag és emberileg egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom magunkat. Remélem hamarosan találkozunk! ;)

Vajda Alexandra, Ügyveztő
Velem fogsz találkozni Ki fogja tartani a tanácsadást?
Hunor
Senior PPC kampánymenedzser

Több mint 4 éve kezelek napi szinten performance alapú kampányokat, több száz millió Ft hirdetési büdzsét költöttem már el hatékonyan a Google és Facebook hirdetési rendszerekben. Legyen szó kampánymenedzsmentről, analitikáról vagy stratégiai kérdésekről, naprakész információkkal és ötletekkel tudom segíteni a vállalkozásodat.

Hunor
350
millió Ft eredményes hirdetési költség kezelés
1850
sikeresen lebonyolított kampány
5
ezer végrehajtott konverzió
1350
lefőzött kávé
Partnereink Akiket már ügyfeleink között tudhatunk

Beszélgessünk egy kávé mellett!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Gyere be hozzánk belvárosi irodánkba és mesélj nekünk vállalkozásodról!
görgess le