PPC Audit

Audit szolgáltatásunk eddigi hirdetési tevékenységed átvilágítását tartalmazza.

Dolgozzunk együtt
görgess le

Tudj meg többet az Audit szolgáltatásunkról PPC Audit

Audit szolgáltatásunk eddigi hirdetési tevékenységed átvilágítását tartalmazza. Technikai és stratégiai szempontból is átnézzük a fiókodat. Megvizsgáljuk többek között a kampányszintű beállításokat, a fiókstruktúrát, a hirdetések minőségét, és ellenőrizzük a mérést is.

Töviről hegyire átnézünk mindent, az eredményeket pedig érthető, írásos formában kapod meg tőlünk kb. 4-5 munkanapon belül.

Az Audittal a kezedben látni fogod, mekkora potenciál rejlik a hirdetéseidben, azokat milyen arányban használod ki, és mit kellene tenned ahhoz, hogy ez az arány jobb legyen. 

Mennyibe kerül?

PPC Audit szolgáltatásunkra egy felmérő beszélgetés után tudunk ajánlatot adni.

Az audittal a kezedben látni fogod, mekkora potenciál rejlik a hirdetéseidben, azokat milyen arányban használod ki, és mit kellene tenned ahhoz, hogy ez az arány jobb legyen
Amit garantálni tudunk, hogy rengeteg olyan tanácsot és javaslatot kapsz, amivel sok pénzt és időt spórolhatsz magadnak
Beszéljenek helyettünk az eredményeink Eredményeink
Velem fogsz találkozni Ki fogja tartani a tanácsadást?
Hunor
Senior PPC kampánymenedzser

Több mint 4 éve kezelek napi szinten performance alapú kampányokat, több száz millió Ft hirdetési büdzsét költöttem már el hatékonyan a Google és Facebook hirdetési rendszerekben. Legyen szó kampánymenedzsmentről, analitikáról vagy stratégiai kérdésekről, naprakész információkkal és ötletekkel tudom segíteni a vállalkozásodat.

Hunor
Az alapítóról Ismerd meg történetünket

Vajda Alexandra vagyok és 2014 óta foglalkozom online marketinggel. 2018 januárjában alapítottam meg az Intense Mediat azzal a céllal, hogy korábbi tapasztalataim mentén egy olyan ügynökséget hozzak létre, ahol mind a szakmai profizmus mind az ügyfélélmény egyszerre, egymás mellett élvezhessen magas prioritást.

Ha 3 jellemzőt kellene kiemelnem saját magammal kapcsolatban, a következők lennének: kitartás, alázat és kemény munka. Az Intense Mediat ezek mentén az alappillérek mentén alapítottam és formálom a mai napig.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Ha egy olyan partnert keresel online jelenléted menedzseléséhez, akiben 100%-ban megbízhatsz szakmailag és emberileg egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom magunkat. Remélem hamarosan találkozunk! ;)

Vajda Alexandra, Ügyveztő
350
millió Ft eredményes hirdetési költség kezelés
1850
sikeresen lebonyolított kampány
5
ezer végrehajtott konverzió
1350
lefőzött kávé
Partnereink Akiket már ügyfeleink között tudhatunk

Beszélgessünk egy kávé mellett!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Gyere be hozzánk belvárosi irodánkba és mesélj nekünk vállalkozásodról!
görgess le