Közösségi média menedzsment

Bízd ránk a social aktivitásod!

Dolgozzunk együtt
görgess le

Tudj meg többet social media menedzsment szolgáltatásunkról Social media menedzsment

Közösségi média menedzsment szolgáltatásunk keretein belül levesszük a válladról a terhet a social aktivitásaiddal kapcsolatban. Kommunikálunk a rajongóiddal, érdekes és értékes tartalmat generálunk a közösségi felületeidre legyen szó Facebook vagy Instagram oldalaidról. Megtaláljuk a márkád hangját és folyamatosan formáljuk, alakítjuk a stílusod.

Nagygyörgy Miklós
www.apamegen.hu
Megbízható, professzionális, mindig elérhető, kreatív csapat. Örülünk, hogy partnerek lehetünk.
Nagygyörgy Miklós

Ha még nem győzött meg.... A Számok nem hazudnak!

A Facebook közel 6,8 millió aktív hazai táborával a legnépszerűbb social média platform, Magyarország lakosságának több mint 2/3-a található meg a felületen. A rendkívül hatékony hirdetési lehetőségeken túl márkánk építésére és kommunikációra is kiváló eszköz. Az Instagram 2,6 milliós felhasználószámával pedig az egyik legnépszerűbb közösségi média platformmá nőtte ki magát az utóbbi években. Az izgalmas hirdetési elhelyezések és vizuális tartalmak, üzenetek kombinációjával kiegészíthetjük online stratégiánkat. Használatával egy sokkal személyesebb és vizuálisabb, márka- és termékközpontú platformon kommunikálhatunk a célcsoportunkkal.

Az alapítóról Ismerd meg történetünket

Vajda Alexandra vagyok és 2014 óta foglalkozom online marketinggel. 2018 januárjában alapítottam meg az Intense Mediat azzal a céllal, hogy korábbi tapasztalataim mentén egy olyan ügynökséget hozzak létre, ahol mind a szakmai profizmus mind az ügyfélélmény egyszerre, egymás mellett élvezhessen magas prioritást.

Ha 3 jellemzőt kellene kiemelnem saját magammal kapcsolatban, a következők lennének: kitartás, alázat és kemény munka. Az Intense Mediat ezek mentén az alappillérek mentén alapítottam és formálom a mai napig.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Ha egy olyan partnert keresel online jelenléted menedzseléséhez, akiben 100%-ban megbízhatsz szakmailag és emberileg egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom magunkat. Remélem hamarosan találkozunk! ;)

Vajda Alexandra, Ügyveztő
Velünk fogsz találkozni Csapatunk
350
millió Ft eredményes hirdetési költség kezelés
1850
sikeresen lebonyolított kampány
5
ezer végrehajtott konverzió
1350
lefőzött kávé
Partnereink Akiket már ügyfeleink között tudhatunk

Beszélgessünk egy kávé mellett!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Gyere be hozzánk belvárosi irodánkba és mesélj nekünk vállalkozásodról!
görgess le