E-mail marketing

Kommunikálj hatékonyan feliratkozóiddal!

Dolgozzunk együtt
görgess le

Tudj meg többet e-mail marketing szolgáltatásunkról E-mail marketing

Az e-mail marketing – megfelelően használva - továbbra is az egyik leghatékonyabb online marketing csatorna. Edukációra, egyedi kedvezmények biztosítására, upsellre és az ügyfeleiddel való kapcsolattartásra és kiválóan alkalmas.

Ha nem csak egy unalmas hírlevél szeretnél lenni a többi közül, hanem valódi értéket szeretnél nyújtani a célcsoportodnak, engedd, hogy segítsünk!

Felépítjük a hírleveleid, egységes arculati elemeket és kommunikációs stílust használunk, folyamatosan építve az adatbázisodat is!

Barna Gergő
www.barnadesign.hu
Szuper partnerek, proaktívak és jönnek az elvárt leadek!:) Köszönjük!
Barna Gergő
Az alapítóról Ismerd meg történetünket

Vajda Alexandra vagyok és 2014 óta foglalkozom online marketinggel. 2018 januárjában alapítottam meg az Intense Mediat azzal a céllal, hogy korábbi tapasztalataim mentén egy olyan ügynökséget hozzak létre, ahol mind a szakmai profizmus mind az ügyfélélmény egyszerre, egymás mellett élvezhessen magas prioritást.

Ha 3 jellemzőt kellene kiemelnem saját magammal kapcsolatban, a következők lennének: kitartás, alázat és kemény munka. Az Intense Mediat ezek mentén az alappillérek mentén alapítottam és formálom a mai napig.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Ha egy olyan partnert keresel online jelenléted menedzseléséhez, akiben 100%-ban megbízhatsz szakmailag és emberileg egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom magunkat. Remélem hamarosan találkozunk! ;)

Vajda Alexandra, Ügyveztő
Velünk fogsz találkozni Csapatunk
350
millió Ft eredményes hirdetési költség kezelés
1850
sikeresen lebonyolított kampány
5
ezer végrehajtott konverzió
1350
lefőzött kávé
Partnereink Akiket már ügyfeleink között tudhatunk

Beszélgessünk egy kávé mellett!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Gyere be hozzánk belvárosi irodánkba és mesélj nekünk vállalkozásodról!
görgess le