Szia, mi vagyunk az Intense!

görgess le

Rólunk így dolgozunk mi

Lendület, szakértelem, maximális figyelem, alázat. Ez a 4 szó jellemzi leginkább a munkánkhoz való hozzáállásunkat.

Az Intense Medianál komplex megoldásokkal, kompromisszumok nélkül segítjük a vállalkozásod növekedését. Szakértőink több területen is kipróbálták már magukat, számos online marketing csatorna működését volt lehetőségük elsajátítani. Az évek során dolgoztunk már nagyobb cégek komplex, több platformon és országon átívelő kampányain, csakúgy mint kis családi vállalkozások online hirdetéseinek fejlesztésén.

Az Intense Media ezekből a tapasztalatokból született meg. Megalkotva saját szabályainkat, a valódi értékteremtés mellett az ügyfélélmény került a középpontba.  Számunkra kiemelten fontos, hogy partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, mert hiszünk abban, hogy a közös munka csak így lehet igazán hatékony és gördülékeny. 

Büszkék vagyunk rá, hogy már alapításunk első évében kiérdemeltük a Google Partner státuszt. Arra pedig még inkább, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozhatunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Hiszünk benne, hogy szakértelmünkkel, lendületünkkel, és kitartó, alázatos munkával a Te vállalkozásodhoz is hozzá tudunk tenni.

Megszerzett Google Ads vizsgáink Minősítések
Google Ads keresési hirdetések
Google Ads keresési hirdetések
Google Shopping hirdetések
Google Shopping hirdetések
Google Ads prémium partner
Google Ads prémium partner
Google Ads videóhirdetések
Google Ads videóhirdetések
Google Ads display-hirdetések
Google Ads display-hirdetések
Az alapítóról Ismerd meg történetünket

Vajda Alexandra vagyok és 2014 óta foglalkozom online marketinggel. 2018 januárjában alapítottam meg az Intense Mediat azzal a céllal, hogy korábbi tapasztalataim mentén egy olyan ügynökséget hozzak létre, ahol mind a szakmai profizmus mind az ügyfélélmény egyszerre, egymás mellett élvezhessen magas prioritást.

Ha 3 jellemzőt kellene kiemelnem saját magammal kapcsolatban, a következők lennének: kitartás, alázat és kemény munka. Az Intense Mediat ezek mentén az alappillérek mentén alapítottam és formálom a mai napig.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy részével évek óta együtt dolgozunk, hónapról hónapra arra törekedve, hogy elégedett mosolyt csaljunk az arcukra a havi konzultációkon.

Ha egy olyan partnert keresel online jelenléted menedzseléséhez, akiben 100%-ban megbízhatsz szakmailag és emberileg egyaránt, nyugodt szívvel ajánlom magunkat. Remélem hamarosan találkozunk! ;)

Vajda Alexandra, Ügyveztő

Velünk fogsz találkozni Csapatunk

Alexa
Alexa
Ügyvezető
Ügyvezetőként én felelek a stratégiai kérdésekért és ügyfeleink elégedett mosolyáért, így velem mindenképp fogsz találkozni.
Hunor
Hunor
Senior PPC kampánymenedzser
Google Ads és Facebook kampányokkal kelek és fekszem, valamint Analytics és Tag Manager kérdésekben is én leszek az embered.
Eszti
Eszti
PPC kampánymenedzser
Tartalomgyártási és PPC területen találkozhatsz velem, de fordulj hozzám bizalommal akkor is, hogyha kreatív ötletekre van szükséged.
Zsófi
Zsófi
Senior grafikus, webdesigner
Kreatív területen velem fogsz találkozni. 8 éves szakmai tapasztalatommal biztos kezekben lehetsz legyen szó online vagy print grafikákról.
Alapértékeink Hogyan dolgozunk

Transzparensen

A közös munka során végig látni fogod, hogy mikor, min dolgozunk. Minden hónap elején riportolunk az előző havi eredményekről, amit részletesen át is beszélünk Veled a következő időszak terveivel együtt.

Önállóan

Komplexen kezeljük a kampányaidat, így az induló első konzultáción és havi egyeztetéseken kívül nem lesz gondod a hirdetésekkel. A szakmai döntéseket szeretjük mi meghozni és el is várjuk a bizalmat az önálló munkavégzéshez.

Teljes körűen

Folyamatosan optimalizáljuk, frissítjük a hirdetéseket. Mindig jön egy új irány, funkció, hirdetési típus, amit érdemes kipróbálni, alkalmazni. Mi mindig naprakészen tartjuk a kampányaidat igazodva az aktuális trendekhez.

Tulajdonosi szemlélettel

A Te sikeredet kicsit a mi sikerünknek is érezzük. Úgy kezeljük a marketingre fordított pénzed, mintha a miénk lenne, megtalálva a legköltséghatékonyabb és legeredményesebb megoldásokat minden ötletre és problémára.

görgess le
Amit garantálunk Miért velünk dolgozz
Éves szinte 300 millió Ft költéskezelés
Dedikált, mindig elérhető kapcsolattartó
Google Partnerügynökség
Személyesebb ügyfélkapcsolat
Őszinteség & rugalmasság
Folyamatos továbbképzések

Azért néha mi is pihenünk Csapatépítőink

A szakmai munkán túl, szívesen veszünk részt együtt közös programokon is, hogy amikor újfent munkára kerül a sor, friss energiákkal tudjunk nekivágni! 

350
millió Ft eredményes hirdetési költség kezelés
1850
sikeresen lebonyolított kampány
5
ezer végrehajtott konverzió
1350
lefőzött kávé
Partnereink Akiket már ügyfeleink között tudhatunk

Beszélgessünk egy kávé mellett!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Gyere be hozzánk belvárosi irodánkba és mesélj nekünk vállalkozásodról!
görgess le