Edina még a My PopCorn Shop indulása előtt felkeresett minket, mert hirdetéseit biztos kezekben szerette volna tudni.

Az indulásról és a közös munkáról mesél most nekünk.

 

Interjú Váradi Edinával, a My PopCorn Shop megálmodójával.

 

Mesélj kicsit arról, hogy honnan jött az ötlet, hogy gourmet popcornokkal foglalkozz? Te is nagy popcorn rajongó vagy és nem találtál itthon igazán különlegeset?

Az egész család nagy popcorn fanatikus. Mindig is zsák számra ettük :D Számos családi esemény és gyermekkori élményem fűződik hozzá, s szerettem volna ezt a saját kisfiamnak is átadni. Azonban itthon nem igen van Gourmet Popcorn, vagy olyan mikrós, ami nem pálmaolajban ázik. S az ízek között sincs túl nagy választék.

Egy külföldi út során találkoztunk a ma már általunk is forgalmazott Popcorn Shed márkával és azonnal az egész család kedvence lett. Mire hazaértünk, már megvolt a My Popcorn Shop alapötlete és 3 márka, amit azóta is forgalmazunk.

 

Milyen termékek találhatók meg a honlapon a popcornokon kívül? Kérlek mutasd be a kínálatot. Kiknek ajánlod termékeidet?

Termékeink kifejezetten a Gourmet Popcorn kínálatot fedi le. Ezek levegőn kipattogtatott majd ízesített pattogatott kukorica szemek. A sóstól az édesig, a csípőstől a natúr ízig, a vegánoktól a gluténérzékenyekig, itt mindenki megtalálja a számára legfinomabb terméket.

Célunk hogy a világ legtöbb tájáról elhozzuk a különleges popcornokat. Ezek az előre elkészített pattogatott kukoricák, nagyon szuperek bulikra, koktél bárokba (a megszokott sós mogyoró helyett, egy szarvasgombás, jalapeno paprikás vagy sós popcorn nagyobb élményt nyújt a vendégeknek), vagy a gyereknek a kirándulásra.

S gondoltunk azokra is, akik az otthon készített, meleg popcornokat kedvelik igazán. Számukra amerikai és francia termelők lila, aranysárga és fehér pattogtatni való kukoricát hoztuk el. Ezeket edényben, serpenyőben kell kipattogtatni és a fűszereink valamelyikével igazán különleges ízeket alkothatnak meg. De van mikróban pattogtatható kukoricánk is, ennek az a különlegessége, hogy a zacskóban semmilyen olaj, vagy egészségre káros anyag nincs. A zacskó is lebomló, így a környezetet sem terheljük vele.

 

Még a honlap indulása előtt felkerestél minket. Honnan hallottál rólunk?

Az Intense Médiáról egy közös barátunktól hallottam. S a munkátokat is láttam már közös ügyfeleinken keresztül, így nem is volt kérdés számomra, hogy kit bízzak meg a social média hirdetéseink kezelésével. S azért is kerestelek fel benneteket, mert egyedül nem megy. Nem lehet egy személyben megfelelő színvonalon végezni a marketinggel, webshoppal, termékfejlesztéssel kapcsolatos munkákat. Főleg család mellett :D

 

Milyen elvárásaid voltak a közös munkával kapcsolatban? Mi volt számodra a legfontosabb, és hogy érzed, sikerült teljesítenünk?

Minőség és hatékonyság, de ezt meg is kaptam és kapom is mai napig. Szeretem, ha a marketingre költött pénz megtérül és ez a kampányoknak hála működik is. Persze vannak kampányok, amik nem úgy teljesítenek, ahogy elvártam, de ez nem feltétlen a hirdetések, vagy a kampányok hibája. Nehéz egy olyan terméket bevezetni, ami itthon nem igen elterjedt, de szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend és egyre több visszatérő vásárlónk van az egyre több új vásárló mellett :D

 

Mi az, amit a közös együttműködés során legjobban szeretsz? (Ötletek, megvalósítás stb.)

Zsófi munkáját imádom, teljesen ráérzett a termékeinkre és azok tálalására. Nagyon klassz kreatívokat készít, amivel csomó időt spórol meg nekem. Áprilisi nyitásunk óta kb. kétszer mondtam nemet az első körös kreatívjára, de azt is cc 30 perc alatt ki is javította.
Szeretem, hogy:

- gyorsak és precízek vagytok

- jól tudjátok követni és kezelni az én néha szétszórtságnak tűnő pörgésemet ????

- odafigyeltek és olyan gondosan kezelitek a kampányokat, mintha csak a saját webshopotokat kezelnétek

- maximális értékre törekedtek és azon vagytok, hogy minden egyes elköltött forint minél nagyobb megtérülést hozzon.