Interjú Dobák Zsolttal, a Fenyőharaszti Kastélyszálló ügyvezető igazgatójával.

 

Honnan jött a Kastélyszálló ötlete? Kérlek mutasd be kicsit a Kastélyszállót azoknak, kik még nem hallottak róla!

A kastély szállóvá alakítás ötlete még 1987-ben merült fel egy nagy állami vállalatnál, a Chemolimpexnél. Ők alakították át a kastélyt szállodává. A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy igazán izgalmas hely, ami közel van Bp-hez és egy hatalmas őspark közepén fekszik. Esküvők, céges rendezvények, disznóvágások és egyéb színes programok otthona.

 

Mi az, amit a munkádban legjobban szeretsz?

Egyértelműen az értékesítés. :) Szeretek az érdeklődő pároknak helyszínt mutatni és utána „eladni a helyszínt".

 

Ügyvezető igazgatóként fontos döntéseket kell hoznod nap, mint nap. Eddigi pályafutásod során mi jelentette a legnagyobb kihívást?

Megtalálni az egyensúlyt a vendégek, a személyzet és a Tulajdonosok között.

 

5 éve az az ügyfelünk között tudhatunk, aminek nagyon örülünk J Mi az, amit legjobban szeretsz az Intense munkájában? Hogyan jellemeznéd az együttműködést?

Az a legjobb az Intenseben, hogy nyugodt szívvel rájuk bízhatom a Facebook kampányainkat, mert tudom, hogy jó kezekben vagyunk, hisz profi munkát végeznek, és hogy bármikor számíthatunk rájuk, mert ez nagyon fontos számunkra. Szeretem, hogy hamar válaszolnak a levelekre, hogy havi szinten küldik a beszámolót, hogy a megbeszélt határidőkhöz tartják magukat.

 

Hogy látod, hogyan járul hozzá a munkánk a foglaltsági adatokhoz?

Nagyon sokat köszönhetünk Nektek, hiszen rengeteg új ügyfelet hoztok nekünk, mind az esküvők, mind a disznóvágások és a magánvendégek területén.

 

Másoknak is ajánlanád az ügynökséget?  

Egyértelműen igen :))