hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Google Ads hirdetéskezelés

Amit mindenképp mérlegelj, ha Google Ads hirdetésekre kerül a sor!

Kellő tapasztalat és szakértelem nélkül hirdetni a legtöbb esetben a pénzed égetését jelenti. Egy rendkívül összetett hirdetési rendszerről beszélünk, ahol rengeteg funkció, beállítási lehetőség és mutató áll a rendelkezésünkre. Egy gondatlanul beállított kulcsszóegyezés vagy földrajzi célzás súlyos tízezreidbe kerülhet, nem beszélve arról a potenciális bevételről, amit elveszítesz versenytársaiddal szemben, akiknek kampányai profi beállításokkal futnak. A Google Ads  önmagában nem egy csodafegyver. Ha nem vagy tisztában a rendszer működésével és lehetőségeivel, sok hatékony funkciót hagysz kihasználatlanul, miközben a nem megfelelő beállítások következtében megtöbbszöröződhet hirdetési költséged - megtérülés nélkül. Így a nap végén mindenképp veszítesz: pénzt, időt és potenciális vásárlókat.

Ha azonban szakértőkre bízod hirdetéseid menedzselését, megspórolod a felesleges költségeket, amik a rossz beállítások mentén keletkeznének és a követendő hirdetési stratégia is sokkal rövidebb idő alatt rajzolódik ki. Tapasztalataink alapján az ügynökségi díjak legtöbbször már az együttműködés elején többszörösen megtérülnek. Mindemellett az eddig erre fordított időt is megtakaríthatod, amit a vállalkozásod fejlesztésére tudsz fordítani. Így a nap végén mindenképp nyersz: pénzt, időt és új vásárlókat.

Összefoglalva tehát nem az ügynökségi díj a drága, hanem a szakértelem hiányában felmerülő felesleges költségek és rossz stratégia. Mi már több éve napi 8 órában foglalkozunk online hirdetések kezelésével. Pontosan tudjuk, hogy mikor milyen beállításokon érdemes változtatni, hogy a lehető legnagyobb hatást érjük el.

 

A Start Utazás extenzív és sok helyen kusza Adwords hirdetéseinek rendbetételében nagy szerepe volt az Intense Mediának. Online hirdetéseink menedzselése már több mint 2 éve az ő kezükben van és a közös munka mindvégig gördülékenyen működött. Ezzel sok időt spórolnak meg nekünk miközben Adwords és Facebook kampányaink is maximális hatékonysággal futnak.

Geri Károly - Start Utazás, ügyvezető igazgató


Miért érdemes mellettünk döntened?

Ha hirdetéseidet egy profi, megbízható és lelkiismeretes csapatra szeretnéd bízni, ahol az eredményesség mellett a jó ügyfélkapcsolat is prioritást élvez,  az Intense Media a megfelelő választás. 10 további indok, miért érdemes minket választanod:

 • Nincs kockázat
  Google Partner ügynökség vagyunk, emellett minden munkatársunk rendelkezik a szükséges vizsgákkal és minősítésekkel.

 • Dedikált kapcsolattartó
  Problémás kérdésekben mindig lesz kihez fordulnod telefonon és emailben is.

 • 100% pénzvisszafizetési garancia 14 napig
  Ha az első két hétben bármikor úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a munkánkkal, visszafizetjük az első havidíj árát.

 • 0 Ft kampánybeállítási díj
  Nálunk nincs kampánybeállítási felár az első hónapban. A hosszútávú megbízásokban hiszünk.

 • Transzparencia
  A közös munka során végig látni fogod, hogy mikor min dolgozunk. Minden hónap végén átbeszéljük az eredményeket és a következő időszak terveit.

 • Személyesebb ügyfélkapcsolat
  Nálunk nem fogod azt érezni, hogy egy vagy a sok közül. Bármikor szívesen látunk egy finom kávéval egybekötött megbeszélésre.

 • Őszinteség
  Csak olyan szolgáltatásokat fogunk javasolni, amiről tényleg úgy gondoljuk, hogy szükséged van rá. Nem fogunk rábeszélni felesleges dolgokra.  Az elégedettséged közös érdek.

 • Rugalmasság
  Az ügyfélkérésekre 24 órán belül válaszolunk, és átlagosan 48 órán belül teljesítjük is a kérést. Elérhetőek vagyunk, amikor szükség van ránk.

 • Személyre szabott ajánlat
  Bárhol is tartson a vállalkozásod, nagy valószínűséggel tudunk neked valamilyen megoldást ajánlani. Alkalmazkodunk az induló vállalkozások és a nagyobb cégek igényeihez is.

 • Folyamatos továbbképzések
  Ügyfeleink edukálása mellett sok időt és energiát fordítunk saját magunk képzésére is, hogy mindig naprakészek legyünk az aktuális trendeket illetően. 

 

Ugrás az ajánlathozHogyan dolgozunk? 

Amennyiben mellettünk döntesz, ezeken a főbb lépéseken megyünk veled végig az első beszélgetéstől a hirdetéseid kezeléséig: 

 

Igények, lehetőségek feltérképezése

Először beszélgetünk. Már mielőtt ajánlatot küldünk, szeretnénk tisztán látni az elképzeléseidet.  Szeretnénk minél többet megtudni a projektedről: mit, miért és hogyan csinálsz, mi a helyzet a konkurenciával, mik a jövőbeli terveid, milyen hosszú távban gondolkozol. Ez alapján már el tudjuk dönteni, hogy a lehetőségeidhez mérten milyen megoldást javasolunk és elkészítjük számodra ajánlatunkat a legalkalmasabbnak vélt eszköz(ök)re és időtávra vonatkozóan.

 

Első konzultáció

Még többet beszélgetünk, már részletesebben a projektről, a honlapról és az elvárásaidról. Alaposan átvesszük a szükséges lépéseket a hirdetések indulásáig. Hogy megkönnyítsük a dolgod, kapsz tőlünk egy összefoglalót és egy checklistet is, ami a felkészülési időszakban a segítségedre lesz.


Tervezési szakasz

 Megalkotjuk a stratégiát a hirdetésekhez. Úgy gondoljuk, ma már nem elég egyszerűen jelen lenni. Ha a hirdetések és eszközök nincsenek stratégiába és folyamatokba rendezve, akkor egy leszel a sok hirdető közül. Ha a megfelelő pillanatban szeretnéd elérni a megfelelő felhasználókat odaillő üzenetekkel, akkor ehhez elengedhetetlen a tervezés.


Kezelési szakasz

 A hirdetések indításától kezeljük, frissítjük és optimalizáljuk kampányaidat. Tartjuk veled a kapcsolatot, kérdezünk és érdeklődünk. A fiókot tekintve tesztelünk, gondolkodunk és újragondolunk. Tudnod kell, hogy ez egy hosszútávú folyamat. Ahhoz, hogy egyértelműen ki tudjunk zárni egy irányt, megfelelő mennyiségű adatra van szükségünk - ami többek között a költségkereted függvénye is. Ez minél magasabb, annál hamarabb gyűlnek össze az adatok és rajzolódik ki értelmezhető trend, amire építkezhetünk. Mindig jön egy új irány, funkció, hirdetési típus, és a felhasználói viselkedés is időről időre változik. Bárhogy is legyen, mi mindig naprakészen tartjuk a kampányaidat igazodva az aktuális trendekhez.


Készen állsz megtenni a következő lépést? Kérj ajánlatot minden kötelezettség nélkül és indulj el a profi AdWords hirdetéseid felé vezető úton!Több mint
0
millió Ft eredményes hirdetési költés kezelés
Több mint
0
sikeresen lebonyolított kampány
Több mint
0
ezer végrehajtott konverzió
Legalább
0
lefőzött kávé :)
Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink