hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Audit

Hogyan működik / Mit takar pontosan egy Google Ads audit?

Google Ads audit szolgáltatásunk eddigi hirdetési aktivitásod átvilágítását tartalmazza. Technika és stratégiai szempontból is átnézzük a fiókodat. Megvizsgáljuk többek között a kampány szintű beállításokat, a hirdetéscsoportok struktúráját, a használt kulcsszavakat, azok illesztési típusait, a bővítményeket, a hirdetéseid minőségét.

Megvizsgáljuk, hogy minden beállításra odafigyéltél-e, illetve, hogy a jelenlegi felépítés illeszkedik-e a terméked / szolgáltatásod hatékony hirdetési stratégiájához és a rendelkezésre álló büdzséhez.

A kész auditot írásos formában kapod meg kb. 4-5 munkanapon belül. 

 

google-ads-audit-tartalma.png A fiókaudit tartalomjegyzéke

 

Honnan tudod, hogy szükséged van-e Google Ads auditra?

Ha tökéletesen meg vagy elégedve a hirdetéseid eredményeivel, úgy gondolod, hogy fiókod 100%-os, és biztos nem tudnánk újat mondani neked, akkor az audit nem neked való. :)

Minden egyéb esetben nyugodt szívvel ajánljuk, hogy vesd audit alá a fiókod! Egy több éves tapasztalattal rendelkező, Google által minősített  szakértő fogja kielemezni a hirdetéseidet és tesz javaslatokat módosításokra. Láttunk már pár fiókot, így neked nem kell elkövetned a tipikus hibákat, hogy tanulj belőle. Ezen kívül könnyen lehet, hogy egy "friss szem" olyan új megvilágításba helyezi a hirdetéseket, amit te a saját "szemüvegeden" keresztül nézve már nem vennél észre.

Az audittal a kezedben már látni fogod, mekkora potenciál rejlik a hirdetéseidben, azokat milyen arányban használod ki, és mit kellene tenned ahhoz, hogy ez az arány jobb legyen. Amit garantálni tudunk, hogy rengeteg olyan tanácsot és javaslatot kapsz, amivel sok pénzt és időt spórolhatsz magadnak. Egy ilyen audittal több hét, vagy akár hónap kísérletezgetést válthatsz ki, nem beszélve a feleslegesen elköltött forintokról.

 

Ne ess ebbe a hibába!

Sokszor találkozunk olyan fiókokkal, amik szinte csak az "alapbeállításokkal" futnak, megfelelő monitoring tevékenység nélkül. Ilyenkor hasznos tud lenni, ha egy szakértő rávilágít, hogy komoly összegek mennek el teljesen irreleváns keresési kifejezésekre vagy földrajzi területre. Az ilyen fiókoknál sok a kiaknázatlan funkció is, azaz potenciális bevételtől esnek el a hirdetők.

Gyakori eset továbbá, hogy a hirdetési stratégia nincs összhangban a kampánycélokkal, ami szintén komoly problémákat tud okozni az eredményességet tekintve.

A havi hirdetési költés egy másik befolyásoló tényező. Teljesen más kulcsszavak, licit stratégia és kampánytípus-használat indokolt 100.000 Ft-os havi büdzsénél mint 300.000 Ft-nál vagy 1.000.000 Ft-nál.

Sok olyan pont van, ahol el lehet vérezni megfelelő szaktudás/tapasztalat hiányában. Mi megmutatjuk az irányt, hogy neked már csak a megvalósítás maradjon!

Mennyibe kerül?

Az audit díja 14.990 Ft helyett most csak 9990 Ft. Ahhoz képest elenyésző, amennyit el tudsz égetni a hibás beállításokkal.. 

 

Hirdetni ugyanis egyszerű, eredményesen hirdetni már kevésbé! Kérd Google Ads audit szolgáltatásunk az ajánlatkérő űrlap kitöltésével és maximalizáld a bevételeid!

Több mint
0
millió Ft eredményes hirdetési költés kezelés
Több mint
0
sikeresen lebonyolított kampány
Több mint
0
ezer végrehajtott konverzió
Legalább
0
lefőzött kávé :)
Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink