hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Konzultáció

Konzultációs szolgáltatásunkat azoknak a hirdetőknek ajánljuk, akik alapvetően nem a hirdetéseik kiszervezésén gondolkodnak, azonban szükségük lenne arra, hogy egy szakértő tanácsokkal, javaslatokkal segítse kampányaik eredményességét. A konzultációk teljesen személyre szabottak, így egészen konkrét kérdésekkel és problémákkal is bátran fordulhatsz hozzánk.

 

A legtöbbször az alábbi esetekben szokták igénybe venni szolgáltatásunkat:


  • "Én szeretném kezelni a hirdetéseimet, de már az első lépéseknél megakadtam. Szeretném az elméleti tudást elmélyíteni és átültetni a gyakorlatba."

  • "Magam kezelem a hirdetéseinket, de az alap beállításokon kívül nem tudom pontosan milyen beállítások lennének célra vezetőek az eredmények maximalizálása érdekében."

  • "Már egy ideje futnak a kampányaim és több beállítást is teszteltem, de egy ponton túl nem javulnak az eredmények. Érdekel, mit lehetne még kihozni a hirdetéseimből."

  • "Új funkciókat szeretnék használni, de nem szeretném mindegyiket egyenként  kipróbálni és felesleges köröket futni. Nincs időm/energiám az Adwords-ös/Facebook-os blogokat bújni. Szeretném, ha valaki összefoglalná nekem a céljaimnak megfelelően milyen funkciókat lenne érdemes beépítenem a kampányaimba."

  

A konzultáció során rengeteg olyan tanácsot és javaslatot kapsz, amivel sok pénzt és időt spórolhatsz magadnak. Ami nekünk egy óra, az neked több hét, vagy hónap kísérletezgetés, nem beszélve a feleslegesen elköltött forintokról!

 

Pontosan arra a Facebook és Google Adwords tréningre volt szükségünk, amit Alexandra tartott a csapatunk számára. Nagyon hasznosnak tartottuk, érthető formában adott hatékony javaslatokat kampányaink optimalizásához.

Nádor Balázs, ügyvezető igazgató - EFEB Felnőttoktatási Központ Kft.


AdWords, Facebook, Instagram hirdetések és online hirdetési stratégia kialakítás témakörökben tudjuk segíteni vállalkozásod fejlődését. A tanácsadások helyszíne XIII. kerületi irodánk, ahova akár kollégáiddal együtt is érkezhetsz.

 

Konzultációs óradíj: 20.000 Ft + Áfa

 

AdWords és Facebook marketing tréningek

Amennyiben inkább átfogóbb, stabil elméleti és gyakorlati tudásra szeretnél szert tenni, úgy személyre szabott tréningünk lehet a megfelelő választás. A tematikát minden esetben a képzettségi szintedhez igazítjuk, így nem mennek el felesleges órák ismételgetéssel. A te tempódban tudunk haladni és kifejezetten a vállalkozásod, iparágad sajátosságaira tudunk koncentrálni. A stabil elméleti tudás megszerzését követően együtt kialakítjuk a fiókod struktúráját. Így már az első perctől kezdve egy minősített online marketing szakértő által tervezett és felülvizsgált hirdetési fiók kerül a tulajdonodba, használatra készen.

Nálunk nem kell előre eldöntened azt sem, hány órára lesz szükséged. 4+ óra megrendelése esetén már kedvezményes,  tréning óradíjaink lépnek érvénybe.

 

Tréning óradíj: 15.000 Ft + Áfa


Készen állsz megtenni a következő lépést? Tedd meg, mielőtt a konkurencia megelőz!

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink