hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Facebook hirdetéskezelés

Konvertáld vásárlókká rajongóidat Facebook hirdetésekkel!

A Facebook világszerte az első számú közösségi média platform, Magyarországon pedig megkérdőjelezhetetlen a dominanciája. A közel 8 millió internet használó közül hazánkban közel 6,4 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Rohamosan fejlődő és bővülő hirdetési rendszere mára már ugyanolyan elengedhetetlen és hatékony eszköze egy online marketing stratégiának, mint a Google Ads.


Ugrás az ajánlathozÍgy (ne) hirdess a Facebookon!

A felület még laikusok számára is könnyen értelmezhető, pontosan ezért többen bátran belevágnak  Facebook hirdetések indításába különösebb tapasztalat vagy szakértelem nélkül. Ez azonban sok veszélyt hordoz magában. A felületen ugyanis pillanatok alatt el lehet költeni több tíz vagy akár százezer forintot is teljesen értelmetlenül. A különböző elhelyezések, demográfiai és érdeklődési kategórián alapuló célzások csak megfelelően szegmentálva működnek hatékonyan, nem beszélve a rendelkezésre álló számtalan hirdetési típusról és a kreatívok, hirdetési szövegek elkészítése is erős szakértelmet igényel.

Másik oldalról vizsgálva az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb hirdető csak a töredékét, az “alapfunkciókat” használja az egyre szélesebb és komplexebb hirdetési lehetőségek közül. Egy ilyen rendkívül összetett hirdetési rendszernél ez tulajdonképpen olyan, mintha csak a felszínt kapargatnánk. Nem beszélhetünk igazán hatékony Facebook hirdetésekről, ha a beépített célzási lehetőségeken kívül nem használunk egyéni célközönségeket: remarketing listák különböző kombinációit, hasonló közönségeket, saját adatbázist. Általában pedig pont ezek a funkciók maradnak kihasználatlanul.  És akkor még nem beszéltünk stratégiáról, a vásárlási ciklus szakaszairól, vagy a folyamatokról, amiknek alapos megtervezésével és felépítésével a megfelelő pillanatokban, odaillő üzenetekkel érhetjük el a potenciális vásárlóinkat. Ha ezek közül a lépések közül bármelyik is hiányzik vagy rosszul felépített, hirdetésünk unalmas, idegesítő, rosszabb esetben teljesen félrecélzott.

Így sokan csalódottan, több-kevesebb pénzt elhirdetve veszítik el a Facebook hirdetésekbe vetett hitüket,  pedig csak egy jó online ügynökségre lett volna szükségük.

Ha korlátozott hirdetési büdzsé áll a rendelkezésedre, minden bizonnyal szeretnéd optimálisan felhasználni és célcsoportod elérésére fordítani. Miért tennéd kockára, ha biztosra is mehetsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj kötelezettségmentes ajánlatot!


Alexával és az Intense Mediával már két és fél éve dolgozunk együtt és ez idő alatt nagyon sok vendéget köszönhettünk nekik. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Lelkesek, szorgalmasak és segítőkészek. Mindig gyorsan reagálnak kéréseinkre és abszolút profin kezelik hirdetéseinket. Ezúton is köszönjük!

Dobák Zsolt, Fenyőharaszt Kastélyszálló 


Miért érdemes mellettünk döntened?

Ha hirdetéseidet egy profi, megbízható és lelkiismeretes csapatra szeretnéd bízni, ahol az eredményesség mellett a jó ügyfélkapcsolat is prioritást élvez,  az Intense Media a megfelelő választás. 10 további indok, miért érdemes minket választanod:

 • Nincs kockázat
  Google Partner ügynökség vagyunk, emellett minden munkatársunk rendelkezik a szükséges vizsgákkal és minősítésekkel.

 • Dedikált kapcsolattartó
  Problémás kérdésekben mindig lesz kihez fordulnod telefonon és emailben is.

 • 100% pénzvisszafizetési garancia 14 napig
  Ha az első két hétben bármikor úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a munkánkkal, visszafizetjük az első havidíj árát.

 • 0 Ft kampánybeállítási díj
  Nálunk nincs kampánybeállítási felár az első hónapban. A hosszútávú megbízásokban hiszünk.

 • Transzparencia
  A közös munka során végig látni fogod, hogy mikor min dolgozunk. Minden hónap végén átbeszéljük az eredményeket és a következő időszak terveit.

 • Személyesebb ügyfélkapcsolat
  Nálunk nem fogod azt érezni, hogy egy vagy a sok közül. Bármikor szívesen látunk egy finom kávéval egybekötött megbeszélésre.

 • Őszinteség
  Csak olyan szolgáltatásokat fogunk javasolni, amiről tényleg úgy gondoljuk, hogy szükséged van rá. Nem fogunk rábeszélni felesleges dolgokra.  Az elégedettséged közös érdek.

 • Rugalmasság
  Az ügyfélkérésekre 24 órán belül válaszolunk, és átlagosan 48 órán belül teljesítjük is a kérést. Elérhetőek vagyunk, amikor szükség van ránk.

 • Személyre szabott ajánlat
  Bárhol is tartson a vállalkozásod, nagy valószínűséggel tudunk neked valamilyen megoldást ajánlani. Alkalmazkodunk az induló vállalkozások és a nagyobb cégek igényeihez is.

 • Folyamatos továbbképzések
  Ügyfeleink edukálása mellett sok időt és energiát fordítunk saját magunk képzésére is, hogy mindig naprakészek legyünk az aktuális trendeket illetően. 

 

Ugrás az ajánlathozHogyan dolgozunk? 

Amennyiben mellettünk döntesz, ezeken a főbb lépéseken megyünk veled végig az első beszélgetéstől a hirdetéseid kezeléséig: 

Igények, lehetőségek feltérképezése: Először beszélgetünk. Már mielőtt ajánlatot küldünk, szeretnénk tisztán látni az elképzeléseidet.  Szeretnénk minél többet megtudni a projektedről: mit, miért és hogyan csinálsz, mi a helyzet a konkurenciával, mik a jövőbeli terveid, milyen hosszú távban gondolkozol. Ez alapján már el tudjuk dönteni, hogy a lehetőségeidhez mérten milyen megoldást javasolunk és elkészítjük számodra ajánlatunkat a legalkalmasabbnak vélt eszköz(ök)re és időtávra vonatkozóan.

Első konzultáció: Még többet beszélgetünk, már részletesebben a projektről, a honlapról és az elvárásaidról. Alaposan átvesszük a szükséges lépéseket a hirdetések indulásáig. Hogy megkönnyítsük a dolgod, kapsz tőlünk egy összefoglalót és egy checklistet is, ami a felkészülési időszakban a segítségedre lesz.

Tervezési szakasz: Megalkotjuk a stratégiát a hirdetésekhez. Úgy gondoljuk, ma már nem elég egyszerűen jelen lenni. Ha a hirdetések és eszközök nincsenek stratégiába és folyamatokba rendezve, akkor egy leszel a sok hirdető közül. Ha a megfelelő pillanatban szeretnéd elérni a megfelelő felhasználókat odaillő üzenetekkel, akkor ehhez elengedhetetlen a tervezés.

Kezelési szakasz: A hirdetések indításától kezeljük, frissítjük és optimalizáljuk kampányaidat. Tartjuk veled a kapcsolatot, kérdezünk és érdeklődünk. A fiókot tekintve tesztelünk, gondolkodunk és újragondolunk. Tudnod kell, hogy ez egy hosszútávú folyamat. Ahhoz, hogy egyértelműen ki tudjunk zárni egy irányt, megfelelő mennyiségű adatra van szükségünk - ami többek között a költségkereted függvénye is. Ez minél magasabb, annál hamarabb gyűlnek össze az adatok és rajzolódik ki értelmezhető trend, amire építkezhetünk. Mindig jön egy új irány, funkció, hirdetési típus, és a felhasználói viselkedés is időről időre változik. Bárhogy is legyen, mi mindig naprakészen tartjuk a kampányaidat igazodva az aktuális trendekhez.

 

Készen állsz megtenni a következő lépést? Kérj ajánlatot minden kötelezettség nélkül és indulj el a profi Facebook hirdetéseid felé vezető úton!

 

Több mint
0
millió Ft eredményes hirdetési költés kezelés
Több mint
0
sikeresen lebonyolított kampány
Több mint
0
ezer végrehajtott konverzió
Legalább
0
lefőzött kávé :)
Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink