hello@intensemedia.hu +36 30 469 1851

Audit

Hogyan működik / Mit takar pontosan egy Facebook audit?

Facebook audit szolgáltatásunk eddigi hirdetési aktivitásod átvilágítását tartalmazza. Technika és stratégiai szempontból is átnézzük a hirdetéseidet. Megvizsgáljuk többek között a kampánytípusokat, amiket használsz, a célzásokat, a remarketing stratégiád, a hirdetéseid minőségét, a kreatívok megfelelőségét. Megvizsgáljuk, hogy minden beállításra odafigyéltél-e, illetve, hogy a jelenlegi felépítés illeszkedik-e a terméked / szolgáltatásod hatékony hirdetési stratégiájához és a rendelkezésre álló büdzséhez. A kész auditot írásos formában kapod meg kb. 4-5 munkanapon belül. 

 

Honnan tudod, hogy szükséged van Facebook auditra?

Ha tökéletesen meg vagy elégedve a hirdetéseid eredményeivel, úgy gondolod, hogy Facebook hirdetéseid abszolút maximalizálva vannak és nem tudnánk újat mondani neked, akkor az audit nem neked való. :) Minden egyéb esetben nyugodt szívvel ajánljuk, hogy vesd audit alá a fiókod! Egy több éves tapasztalattal rendelkező online marketing szakértő fogja kielemezni a hirdetéseidet és tesz javaslatokat módosításokra. Láttunk már pár Facebook hirdetési fiókot, így neked nem kell elkövetned a tipikus hibákat, hogy tanulj belőle. Ezen kívül könnyen lehet, hogy egy "friss szem" olyan új megvilágításba helyezi a hirdetéseket, amit te a saját "szemüvegeden" keresztül nézve már nem vennél észre.

Az audittal a kezedben már látni fogod, mekkora potenciál rejlik a hirdetéseidben, azokat milyen arányban használod ki, és mit kellene tenned ahhoz, hogy ez az arány jobb legyen. Amit garantálni tudunk, hogy rengeteg olyan tanácsot és javaslatot kapsz, amivel sok pénzt és időt spórolhatsz magadnak. Egy ilyen audittal több hét, vagy akár hónap kísérletezgetést válthatsz ki, nem beszélve a feleslegesen elköltött forintokról.

 

Ne ess ebbe a hibába!

Sokszor találkozunk olyan fiókokkal, amik szinte csak az "alapbeállításokkal" futnak, megfelelő monitoring tevékenység nélkül. Ilyenkor hasznos tud lenni, ha egy szakértő rávilágít, hogy komoly összegek mennek el olyan kampánytípusokra és konkrét hirdetésekre, amik teljesen félrecélzottak. Az ilyen fiókoknál sok a kiaknázatlan funkció, beállítási lehetőség, aminek hiányában potenciális bevételtől esnek el a hirdetők. Gyakori, hogy az értékesítési funnel nincs felépítve és már az elején, teljesen hideg célközönségnek kommunikálják a fő terméket, természetesen eredménytelenül. Később nyugtázzák, hogy a Facebook számukra nem működik, nem lehet eladni a platformon.

Sok olyan pont van tehát, ahol el lehet vérezni megfelelő szaktudás/tapasztalat hiányában. Mi megmutatjuk az irányt, hogy neked már csak a megvalósítás maradjon!

Hirdetni egyszerű, eredményesen hirdetni már kevésbé! Kérd Facebook audit szolgáltatásunk és maximalizáld a bevételeid!

 

A Facebook audit díja: 14.990 Ft + áfa

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérést követően munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon.

Ügyfeleink